Finansiering

Billån inkl. udvidet garantiforsikring

Når du finansierer din Suzuki via eBilfinans – et selskab i Nordea Finans – kan du vælge et billån som både er attraktivt på selve lånet, og inkluderer en udvidet dækning af din bil i op til 7 år – du får dermed ekstra tryghed i bilkøbet – og Drive7 er ovenikøbet en billig finansiering af bilen, som absolut er konkurrencedygtig på pris og lånevilår.

  • Drive7 dækker din bil i helt op til 7 år og 150.000 km. Dækningen bliver aktiv, når bilens fabriksgaranti ophører.
  • Den udvidede dækninkg sikrer, at du er dækket ind, hvis der opstår mekaniske eller elektroniske fejl på bilen.
  • Drive7 følger altid bilen, så hvis du fx sælger den efter 4 år, er der stadig 3 års dækning tilbage. Det er et godt kort at have på hånden, når bilen skal sælges videre, for de ekstra år med dækning betyder større tryghed for køberen.

Hvis du indfrier dit billån, inden de 7 år er gået, fortsætter dækningen stadig. Den følger som sagt bilen, også selvom dine låneforpligtigelser hos Nordea Finans er ophørt.

Drive7 er et billån med udvidet garantiforsikring mod mekaniske og elektroniske fejl på bilen. Der forudsættes bilfinansiering gennem Nordea Finans. Den dækker sammen med bilens fabriksgaranti og/eller forhandlergaranti fra første indregistrering og i op til 7 år/150.000 km. Bilen skal serviceres jvf. fabrikantens forskrifter.

 

Vil du høre mere om Drive7 eller Suzuki Forsikring:
Kontakt Jørgen Jacobsen på tlf.nr 43 43 40 45 eller e-mail: jj@spar-to.dk

Med venlig hilsen
Spar To Biler